Acep?


Yukarıdaki fotoğrafı görünce kahkaha atan tek insan evladı ben miyim?


Soldan sağa fotoğraf açıklaması:
Lord Voldemort: Harry'nin ailesini öldürdü ama laneti Harry'den geri tepince gücünü kaybedip topukladı...
Bellatrix Lestrange: Büyücü hapishanesi Azkaban'dan kaçtı, Sirius'un kuzeni ve katili, Voldizımbırtı'nın baş yalakası...
Dumbledore: Kompleksli Sihir Bakanı Fudge yüzünden kanun kaçağı, Hogwarts Müdürü, Voldizımbırtı'nın baş düşmanı...
Harry Potter: Esas oğlan...

6 yorum:

Angelica dedi ki...

İlginç..Böyle görmek çok garip geliyor insana :DD

Bu arada Daniel'ın hastalığı ve filmin ne zaman geliceği ile ilgili bilgin var mı ? :))

Geveze dedi ki...

hiç olma mı :))
daniel'da dispraksi, yani hareket planlama bozukluğu var... şöyle diyeyim, bir nev'i sakarlık, çok büyük boyutlarda değil, tedavisi yok.
ayakkabılarını bağlayamıyormuş, neden? hastalığı yüzünden, ama abartılacak derecede değil ;)) acelesi olduğunda çoğu kişi converse'ini bağlarken zorlanır, aynı mantık ;)) yani hala bir filmde veya tiyatro oyununda oynayabilir :))
HP ve melez prens -yanlış hatırlamıyorsam- 19 temmuz 2009'da vizyona girecek, son kitabı ecük uyduruk ve uzun olduğu içün yönetmen abimiz iki film olarak beyazperdeye aktaracakmış, ilk parçasının çekimlerine başlandı, gelecek sene bu zamanlarda filan tahminen açıklarlar vizyon tarihini...

ve evet, kim derdi ki dumbledore ve voldemort aynı karede omuz omuza sırıtacak :D

Angelica dedi ki...

Bir ara abartıp yok ölücek yatalak oldu diye fiskosçuklar dolaşıyordu da üzülmüştüm kendilerine çok büyük bir sempatim vardr iyi olması benim içinde iyi :D

Yönetmene de selamımı söyle çabuk çeksin şu filmleri :D Bir de son filmi izlerken Harry ölürse ki ölüyormuş galiba , ağlarım..Yazık çocuğa 8 senedir savaşıyor 10.senesinde ölürse kıyamam :Pp

Geveze dedi ki...

sorma, buldular yauşuklu çocuğu, yapmadıkları dedikodu kalmadı :)) ben de duyar duymaz 'böhü' moduna geçtim ve hemen lisanslı sitesinde aradım taradım, yoğmuş, kendimi yeniden doğmuş gibi hissettim :))
ölmüyor, savaşı kazanıyorlar ;)) hemi de bizzat kendisi 'expelliarmus!' kalkan büyüsünü yaparak voldish'in kedavra lanetini fışkırtıyor veeee voldemort mort oluyoor :))
bundan sonra da epilog var, 19 yıl sonra... o bölümü okurken ağladım :)) harry'le ginny, ron'la hermione evleniyor, neville bitkibilim profesörü oluyor filan... çoğ güzel :))

Angelica dedi ki...

Ay çok ciciymiş bak sevindim bu işe :)) Ginny de kaptı çocuğu bak hadi yine iyi :P

Geveze dedi ki...

eed, o kadr ağladı, zırladı kaptı yauşukluyu :)) ama kitapta ginny gayet dişli bir karakterken filmde çok silik, keşke başka bir kız bulsalarmış, hayri'ye yakışmıyor o tiple :))