Şaşırtıcı...

Ben çok meraklı bir insanımdır. Ciddi anlamda, hatta günlük hayatta kendi kendimi gıcık edecek derecede meraklı. Öyle ki, giydiğim kıyafetin nerede üretildiğine, herhengi bir yerdeki herhangi bir şeyin modeline, çok beğendiğim bir rengin tonunun ne olduğuna, polisiye romanın sonuna, kullandığım yazı tipinin ismine, herhangi bir kelimenin nereden çıktığına, favori aktörüm/aktrisim (Alan Rickman, Haldun Dormen, Gary Oldman, Daniel Radcliffe, Scarlett Johansson, Salma Hayek, Blake Lively, Leonardo DiCaprio... Üff baya varmış, burada kesmek zorundayım, ama bi dakika, Johnny Deep nasıl unutulur! affet beni Johnny, istemeden oldu!) acep nereli, kaç yaşında, nerede oturuyor diye takılıp site site gezmişliğim vardır.

Bu gün de yine öyle oldu. Merak ettim, acaba Alan Rickman kaç yaşında diye. (Dün Sweeney Todd 'u izledim, galiba bu merakım oradan kaynaklanıyor :)) ) Çok genç göstermesine karşın 63 yaşındaymış. Anneannemden üç yaş küçük! Epeyce şaşırdım, waooow oldum :D
Yandaki fotoğrafı çok da eski değil. (Pek bi karizma bakmış :p) 63 gösteriyor mu? Yoksa benim algımda mı bir sorun var?
Bakıyorum, bakıyorum, en fazla 55lik görüyorum :)) Mesela Harry Potter'da Severus Snape ile dünya çapında ün yaptı, bütün filmleri en az beş defa izlemiş biri olarak yine söylüyorum: O kadar yaşlı görünmüyor :)) Ya da bana öyle gelmiyor.
Evet, sizce 63 yaşında gösteriyor mu?

2 yorum:

{ Dishy Fashion } dedi ki...

Yok sağlıklı spor yapıolar hep burda insanlar o yüsden belki de.

Geveze dedi ki...

eed haklısın dishy'cim. benim aklıma hiç bu ihtimal gelmediydi :))