N'oluyoruz?

Ya şu hormonal değişim olayına sinir oluyorum! Bu cümleyi kurunca, sivilcelerimle filan başım dertte sanmayın, sorunum tamamen çevresel.

Bu sıralar bizim kızlarda bir özentilik, bir özentilik ki sormayın gitsin! Hoş, sorsanız da sormasanız da anlatacağım.

Hepsinin eteklerini anneleri sıcak suyla yıkamış olcak ki boyuna çekmişler. Evet, boyuna! Hepsinde bir kokoşluk furyasıdır gidiyor. Saçlarını açıp, kabartıp ortalarda güzeliz diye dolaşıyorlar. Her söze alınıyorlar. Konuşma tarzları, esprileri, yürüyüşleri, kahkahaları bile değişti. Sanki biri sihirli bir değnekle hepsine dokundu ve gitti. Akorları mı bozuldu nedir!

Hele ki parlatıcı oje sürmeleri yok mu, çok kılım!(özellikle adı lazım daeğil baş harfi E olan şahısa!) Bir de şu var ki kıllık katsayımı arttırıyor: Parlatıcı oje olayı sayemde yayıldı. Tırnaklarım biraz ince ve kırılgan. Bir de ben basketbol oynuyorum. Azcık da sert oynayınca, malum tırnaklar dayanmıyor. Bu yüzden cila aldım, maçlardan bir iki gün önce sürüyorum. Oje felan değil yani! Özenti demek istiyorum!

Hemen hepsi facebook ve sanalika hesabı aldılar, her arkadaşlık teklifi edeni listelerine ekliyorlar! İfrit bir durum. Hele ki bunları anlatıp anlatıp gülmeleri insanın kısa devre yapmasına neden oluyor! Bir de ödevleri okulda yapmalar, erkeklerle zorla kanki olmaya çalışmalar, öğretmenlerle alay etmeler var. Dikkatimden kaçmadı özenti gençlik!

Bir gün gerçekten kızıp bunları yüzlerine söyleyeceğim ama umarım bu pek yakında olmaz.

2 yorum:

bsekerci dedi ki...

sana kesinlikle katılıorm jnm çok haklısın yane

bsekerci dedi ki...

sana kesinlikle katılıorum hepsi ayrı bi özenti