Bir Kitap-Film Serisi ile Hayat Biter mi?

Ben Harry Potter serisine hastayım! Bayılıyorum! Kelimenin tam manasıyla hayranım! Sağ olsun J. K. Rowling kitap serisinin sadece 7 ile sınırlı olacağını söyleyince yas tutacak kadar hayranım! Ölüm Yadigârları'nın '19 Yıl Sonra' bölümünü her okuyuşumda ağladığımı bilirim! O derece!

Normalde böyle saçma saplantılarım veya hayranlıklarım yoktur. Kontrol altına alamadığım dört tutkum: Sanat (özellikle sinema ve tiyatro), spor(özellikle basketbol) ve kitap okumak! (özellikle Harry Potter serisi! Fransız yazarların dünya klasiklerine ve romantik akımı doğrultusunda yazılmış romanlara da bayılıyorum ama hiç biri HP kadar yere sahip değil)

Bu tutkularımı abartmasam çok cici bir kızım ama olmuyor işte!

Yine coşup daldan dala atlamadan önce konuyu bağlamam gerek. İnternette gezinirken Harry Potter ve Melez Prens'in tanıtımna rastladım ve başladım düşünmeye: Şimdi bu 6. kitabın filmi. Geriye tek kitap ve iki film kalıyor: Ölüm Yadigârları. (Yönetmen David Yates son kitabı iki film olarak düzenleyecekmiş) Ki kendileri serideki en kıl olduğum kitap! (Büyük ölçüde, sıralama nedeniyle oluğunu fark ettim. Son kitap=Gıcık kitap) Yani huzur dolu son iki yılım. 2010 sonun ilk perdesi, 2011 sonun başlangıcı! Sonra başka film yok! Of ya! Batsın bu dünya! Ama ya! J. K. Rowling'in işi yazarlık! Otursun yazsın! Lütfeen!

Höst! N'oluyoruz hemşehrim? Tamam tutku filan ama bu kadar bağlanılmaz ki! Bi dur yani! Kendine gel! Bir kitap-film serisi ile hayat biter mi?

4 yorum:

Ulfet Sahin dedi ki...

Ama ben de HP hastasıyım!
Seni öyle iyi anlıyorum ki...
7.kitap bence çok sığ bitti...

Bilmem bitmemeliydi sanki...

Geveze dedi ki...

artık 'keşke 7. kitabı yazmasaymış!' noktasına geldim.. o ince mizah anlyışından, kıvrak zekadan, karmaşık olay örgüsünden çok çok çok uzaktı.. bu mudur efsanenin sonu? hacı ben de yazardım bunu ya..

hem benim adamım bitanem mavişim boncuğum sakallım dumbledore'umu niye rezil ediyorsun bakiim sen, aaaa carlamayayım sana bebeğim rowling..

şöyle bir bakıyorum azkban tutsağına, kitabın souna kadar yağdırdık sirius black'e, sırlar odasında dedik ne malozmuş bu lockhart, slytherin'in varisi de kim, malfoy, garanti; yok yok, snape.. felsefe taşında kimin aklına gelirdi ki quirrel'ın voldemort ile işbirliği yaptığı, yine yağdırmıştık kanca burunluya.. ateş kadehinde hep yanağını mıncırmak istedim moody'nin ama ölüm yiyen çıktı, hayda bre.. zümrüdüanka'da öldüm bittim, o rüyaları ben gördüm, on yüz bin senaryo yazdım kafamda, vay dedim dumbledore, demek tek kalemde siliyorsun harry'yi :Pp hele melez pens'te.. her sayfayı arasından voldemort çıkacakmış gibi çevirdim.. draco ne yiyor ne içiyor, kesin harry'yi öldürcek.. hoop snape, hoop dumbledore..

ne gizemdi ama.. ölüm yadigârlarına bakıyorum, resmen serinin içindeki hatalı üretim.. jkr yazmış olamaz bunu, imkanı yok.. ıı, cık cık cık..

Ulfet Sahin dedi ki...

Kadıncağız tıkandı bence 7.kitaba gelince:)

Geveze dedi ki...

yazmaktan sıkılmış da olabilir belki, 'saçımı süpürge ettim, gençliğimi verdim, allltı kitap yazdım, daha ne breaaah!' gibi :))