Afili Yalnızlık


Sevgililer günü YARIN. Ve ben yalnızım! Ama niyeyse pek bi hür, pek bi özgürüm! Karar verdim, yarın gidip kendime cafcaflı bir hediye alacağım, bu aralar çok çalıştım, hak ettim!


Aşırı duygusal bir yapıya sahibim (ve bunu çaktırmamaya özen gösteriyorum) ama sevgililer gününü yalnız geçirecek olmak bana sadece bir rahatlık, bir endorfin silsilesi getiriyor. Sebebini bilmiyorum, ama cidden bilmek istiyorum. Başlıktan da anlaşılacağı gibi Emre Aydın'dan Afilli Yalnızlık'ı dinliyorum. Normalde bu şarkıyı dinlerken pek bi düşünceli olurum, şimdi sırıt sırıt helak oldum! Derdim ne anlamıyorum. Acep feminist mi olacağım? Olsam mı?


Az önce Nestea içtim, üstüne Emre Aydın dinleyince yan etki mi yaptı ki? Çünkü hâlâ sırıtıyorum! En iyisi başka bir şarkı açayım: Aşk Çok Uzak/ Feridun Düzağaç. Al şimdi de sırıt da görelim! Somurt, somurt! Evet böyle daha iyi!

Ayy... İyice çıldırmaktayım ve sorunumu çözdüm: Yapacak işim yok, böyle kendi kendime düşünüyorum, düşünecek şey kalmayınca da psikopata bağlıyorum! Ben bi koşu gidip yapacak bir iş, yiyecek bir iki çerez bulayım, siz sağ ben selamet! Yoksa ya psikoloğa ya da beyaz gömleğe ihtiyacım olacak!

2 yorum:

{ Dishy Fashion } dedi ki...

Aman aman tövbe de.Bu şarkı adıyla Emra birinci oldu değil mi? Burada da izledik.Sevgili bulman dileğiyle en adam olanından.

Geveze dedi ki...

saol canım... zaten bu 14 şubatta yalnız olmamın en büyük etmeni bu: en adam olanını bulmak biraz zaman alıyor ama neticesinden dolayı free ve mutlu bir kız olarak bekliyorum :D bu arada Emre Aydın MTV'den ödül alsın diye az oy toplamamıştık bizim kızlarla :D herkese söylüyorduk, şu sitede var, bu sitede var, hemen emre aydın a oy verelim diye :D aslında amaç onu birinci yapmak değil de, böyle bir tatlı telaşın eğlencesi, geyiği... emre aydın duymasın bunu ama :P