Sayın Bahar

Baharcım, güzelim, iyisin, hoşsun da...
Gelince tek başına gelsen, temizlik filan olmadan? Uymaz mı sana?

Bak, senin temizlik işi yüzünden kendimi bir file pedikür yaparken kaza geçirmiş gibi hissediyorum. Hem şu temizlik olayı da çok sıkıcı! Biraz eğlenceli hale getirmeye çalışınca da anneannem kızıyor("kovayla oynama Geveze!", "sakın o ahşap temizleyicisini dökme, akrobatlığın sırası değil!", "sırf rengi güzel oluyor diye o kadar deterjan dökülmez!", "zıplama orada!"). Püfff...

Şekerim, seneye yalnız gel olur mu, free, kapiş? Bizim eve damsız girebilirsin, bu tarz zorlayıcı/bağlayıcı kurallarımız yok. Ama illa birisiyle gelmek istiyorsan bir temizlikçiyle gel... Anneanneme benden daha çok yardımı dokunur, inan!

3 yorum:

Moonish (moonsun) dedi ki...

:)) Kolay gelsin sana Gevezecim :)) Bahar geldi pir geldi anlasilan :)

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

hehhe bize de pazar geldi.
temizlik der top bakanı kayın annemle birlikte.
beyimin de icinde kalan butun temizlik soylemleri de aciga cikti boylece. megersem ben ne kadar konuskan, ne kadar titiz bi adamla evlenmisim, haberim yokmus. 7 ay sonra cikti ortaya.
2ye 1 capraz atesteyim bu ara, allah bana kolaylık versiiin. her an size kacabilirim, habern olsun :P

Geveze dedi ki...

moonishcim, sağ ol :)) öyle pir geldi ki sorma, her yerim ağrıyor peşinden koşmaktan :))
tobi, atla gel canım... anneannem temizliğin üstüne mutfağa da girdi zaten ;)) börek çörek tiramisu poğaça filan ne ararsan var :)) hem bizim ev çok hareketli, sıkılmazsın da :)) anneannem yeter :)) allah kolaylık versin, sana da gelebiliriz yardıma :)) elim de alıştı artık, bir kova suya kaç kapak pronto koyulur, cam-sil nasıl sıkılır biliyorum :))