Bozuk Rüya

Ya son zamanlarda rüyalar bile bir acayip, bozuldular resmen! Cins cins şeyler görüp duruyorum!

Bir defasında (çok gerçekçiydi ama!) kendimi tahtına kurulmuş sultan olarak görmüştüm, yelpazeler sallanır, yakışıklının biri meyve tabağımı tutar, balerin gibi bir kız plazma TV'mi sırtında taşır falan... Gördüm böyle rüyalar!

Ama son bomba çok acayip! Öyle ki, Yamaha'mız bile dahil... (Yamaha kim diyenlere not: Obama'nın anneanne versiyonudur, aslında aynı kişilerdir ama aksan farkından Yamaha denmektedir... Arz ederim) Az önce gördüm bu rüyayı, sıcağı sıcağına yazıyorum...

Odamı topladııım, laptop'ımı ve bilimum zerzevatımı annemin yatağının üstüne yığdım, güya misafirler benim odamı talan ederken ders çalışacağım! (Yanarım yanarım, odamı bir avuç çocuk için silip süpürdüğüme yanarım!) Ama çalışamıyor, sızıp kalıyorum. Sen misin sızan! Dangalak bir rüya gelip beni buluyor, nerem açıkta kaldıysa artık :))
Rüyamda,, Obama bizim eve anneannemin kabaklı böreklerinden yemeye gelmiş, beni görmüş, potansiyelimi hissedip stajyer olarak işe almış. Görev basit: Obama'nın ayakkabılarını sonsuza dek temiz tutmak... Alıyorum elime cam-sil (ne alakaysa) ve toz bezini, Obama nereye ben oraya, durup durupn ayakkabısını siliyorum, parlatıyorum. Bir de memnun olmuyor, 'Palavuz palavuz silme!' diyor... (Efendim, palavuz, anneannemin dilinde 'beceriksiz, dağınık, eline hiçbir iş yakışmayan kişi' demektir) Daha da beteri, toplantının ortasında kendimi yerlere atıp adamın Converse'e dönüşen siyah ruganlarını silme çabam... Tam bu sahnede uyandım ama, sağlam korktum ya... Zaten zifiri siyah adam, parıldak rugana yansıyınca çok korkunç oluyor.

Bundan çıkarılacak ders: oda toplayıp, patates salatası yiyip uyuma! Mümkünse bir daha oda toplama işine kendini bu kadar verme!

Allah'ım ya, hâlâ zangırdıyorum, off, ben bu kadar saçma rüyalar görmek zorunda mıyım yaaa? Meraktayım, bozulan ben miyim, rüyalarım mı?

3 yorum:

lyktm dedi ki...

düz mantık rüya yorumu yapasım geldi:)
ders çalışmak yerine yanıbaşında laptopın açık blog okuyorken uyuyakalmış olabilirsin, o sırada da en son Yamaha'dan bahsettiğin yazın açık kalmış olabilir. bugün dışarıda dolaşırken gözüne bir siyah converse'li kız ve hemen yanında yürüyen siyah rugan'lı adam çarpmış olabilir. bugün içerisinde evde temizlik yapılırken bol bol camsil kullanılmış ve anneannen de o sırada bol bol palavuz demiş olabilir.

bi de patates salatası'nın yanetkisi varmış, karabasan diyorlar :P

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

kesin üsümüsün sen, gunes cekilip duruyo ya ondandır:)

Geveze dedi ki...

umut, söz konusu kişi bensem eğer, bu kadar raslantı doğaldır, olabilir... :))
tobiciğim, ben zaten periyodik olarak üşüyorum, az üşüdüysem rüya olarak, çok üşüdüysem de grip olarak dönüyor :)) kısacası, akla yakın bir ihtimal ;))