Bi Sorun mu Var?

Az önce msn kişi listemin hitap ettiği kesim hakkında hoş bir kapak patladı yüzüme, ben 'kişi listemde hiç denyo yok!' diye övünürken...

Bir yandan ödev yapyorum, bir yandan da sağa sola laf yetişiriyorum, aynı zamanda da Vivaldi dinliyorum. Şaşkolozlukta benimle yarışabilecek biri gelip dedi ki,
"Aaağğğğ! Vivaldi mi dinliyon seeğğn? o adam gay değil miiiiydiiii?"

Fesuphanallah! Böyle demedim tabii, 'abdülşinasın başkanı avamella, o adama laf yok, öğren de gel!' Cevap daha da muhteşem:
"ya kızma hemen. hani sen Pet Shop Boys, Metallica, Tatu, Slipknot, Pink Floyd filan dinlersin, punk, pink filan dinlersin ya, araya nasıl kaçtı merak ettim!"

Hangisine güleyim şaşırdım.
a) Vivaldi gibi adamla Pet Shop Boys'un nasıl bir benzerliği var da cinsel tercihlerini karıştırıyorsun?
b) Müziğe mi baktın adama mı?
c) Benim müzik zevimle aranızdaki bağ nerden hemşerim? Ne dinlediğimi niye ezberliyorsun?
d) Aaa, unutmuşsun ama, alternative de dinlerim :P
e) Al işte, kapak oldun kızıım!
f) Bu saf-o-can Vivaldi kim bilir mi acep?
g) Ya gayse gay! Adamla evleneceğimi söylemiyorum, sadece muhteşem bir müzik yeteneği var!
h) Buna niye bu kadar taktım ki ben?

Neyse, arkadaşıım, bak, Vivaldi de dinleriiim, vileda da, Bach da, metal de! Kulak benim, ruh benim, beyin benim, bir sorun mu var?

4 yorum:

abdulrezzak Hüdaverdi Muttalip Koyuverdi dedi ki...

o ne ole ya:/ Neden bu kadar içerlemiş senin vivaldi dinlemene:D Ben de gayet normalde dinlemediğim halde ismail yk dinliom arada hoş da oluyo:)

qrHsn dedi ki...

Vivaldi kim ve o şahsiyet ne diye bu kadar içerlemiş senin onu dinlemene :D vivaldi dinleyeni adamdan saymıyo mu ne :P

Geveze dedi ki...

ahmk, ah bir bilsem.. aralarında eski bi husumet var sanacağım yakında, hani o onun konçertosunu çalmış, diğeri kemanının akorunu bozmuş vs. vs.

qrHsn, antonio vivaldi beethoven'a ilham kaynağı olmuş muhteşem keman virtüözüdür. sihirli ellere sahiptir, klasik müzikten hoşlanırsan mutlaka dinlemeni tavsiye ederim.

qrHsn dedi ki...

dakkasında google'a başvurdum :) müzik ayırt etmeden kulağa hoş gelen ne varsa dinlerim. alıntıyla cevap verim hatta. "... Vivaldi de dinleriiim, vileda da, Bach da, metal de! Kulak benim, ruh benim, beyin benim, ..." :)