3.50lik Dürbünümden Bakıyorum Sana


Evet, evet; numaram ilerledi...


Yakında teleskop merceklerini gözlük niyetine kullanacağım, farkındayım.


Ama merak da ediyorum hani, niye ilerliyorlar ki? Yok, internet bağımlısı olabilirim ama bir saati geçmez buluşma süremiz... Kitap desen resmen spot ışıklarının altında okuyorum, horul horul da uyuyorum... Eee, nerden bu değirmenin suyu?


Genetik olabilir belki, hıhı.. Ben bir gidip göz-lem yapayım...

3 yorum:

Ayşa (Ayşe Nur) dedi ki...

ahh ahh benimde gözler bozuk, ve her geçen gün numarası ilerlemekte.. Ama benim yeni değil 5 yıl öncesinden falan geliyor. İnternet değilde kitap okumadam teşhisini koydular aile meclisi. Çünkü ailede gözü bozuk olan yok, aksine dürbün gibi hepsinin gözleri maşallah !! niye böyle oldu bilemiyorum :S

ciyad dedi ki...

ayaklarımdan 3. ameliyatımı oldugumdan beri.. yaklaşık 9 yaşımda..
ozamanlardan bu yana 1 bilemedin 2 kere hastaneye gitmişimdir. onlarda kendi adıma değil.. bi chck-up a girsem karantinaya alırlar.. hele gözlerim.. ben görüyorum ya da gördüğümü sanıyorum ama doktor ne der bilemeeeyooorum

Geveze dedi ki...

ayşacım; benimkisi genetik şanssızlık :) astigmatım babamdan, miyopum annem, dayım, anneannem ve dedemden... eğer hipermetrop da çıkarsa onun sorumlusu da babannemle halam :))

cihad; gözlerimin bozuk olduğunu sınıfta fark ettim, burnumun tıkalı olduğunu da hep mutfakta fark ediyorum... evet, yemek kokusu alamayınca kafama dank ediyor :)) ilk başta öğretmenin yazısı küçük sandım, ama sorun gözümdeymiş, napalım :))