Not

Merhaba dear okur. Bu not sana -yani okur sıfatına sahip birine- değil, ama tabii okuyabilirsin.

Siteye birkaç defa tıklayıp, 'Blogging işini profesyonelce yapmıyorum. Sadece günlük tutuyorum ve bu yüzden ne domain'imi değiştiririm ne de reklam alırım.'ı okuyan; sonra da en alttaki banner'ı görüp çemkiren arkadaşım; bu not sana.

1. Aşağıdaki reklam değil. Bir kampanyanın banner'ı. Yan kolona da ekliycem ondan, yer bulamadım. Ve onu oraya eklediğimden dolayı hiçbir maddi kazancım olmuyor, sadece sosyal sorumluluğa dair bir şeyler ;))

2. Benim blogum burası, demek oluyor ki borumun öttüğü yer burası. Buraya reklam almam, kendi sitesine reklam alana da mani olmam. Ama takdir edersin ki reklam ve para o çok sevdiğim amatör ruhu bozup burayı bir tür iş mekanına çevirir. O yüzden reklamlı blogları severim ama reklamsız blogları ayrı severim.

Hazır konuşmaya başlamışken;

3. Facebook veya benzeri site davetleri için teşekkür ederim ama almayayım. Tekrar söylüyorum, ben burada bir tür günlük tutuyorum ve bunu ilk önce kendim için yapıyorum. Beyaz Saray'a yerleşmek, dünyayı ele geçirmek, sanal alem celebrity'si olmak gibi bir emelim yok ve bu yüzden blogum için Facebook sayfası -ya da her neyiyse- almakla ilgilenmiyorum. İnsanların günlüğümü okumaya ve dahi yorum yapmaya vakit ayırması beni acayip mutlu ediyor ve bana yetiyor.
Hayran sıfatıyla bloguma insanların uğraması beni rahatsız eder. Zira 'hayranlık' başlı başına incelenesi bir konu ve ben hayranlara sahip olmak istemiyorum. Tekrar teşekkürler.


Buraya kadar geldiysen dear okur, sabrından dolayı kutluyorum. Kendine iyi bak. Uzunca bir zaman gelemeyebilirim çünkü taşınıyoruz. Özleyin beni :Pp

2 yorum:

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

kolu tasimaya yardim lazim mi?

bu arada hem okur, hem hayran olmakta sakinca var mi acaba?
yaratici beyninden ziplayarak parmaklarin araciligi ile kelimelere dokulen yaraticiliginin hayraniyim, bilesin...

arayi fazla acma, bizleri merakta birakma lütfen. kolaylar gelsin, iyi tasinmalar :)

Geveze dedi ki...

koli taşımak konusunda değil de toplamak konusunda yardıma hayır demem doğrusu :))

hayranlık konusunda da acayip utanırım ben. yorumunu okurken bile kızardım, o derece :)) ama tobiciğim ne isterse olabilir, hatta imzalı fotoğraf bile gönderebilirim ona. öyle :D

az kaldı, yakında doğru düzgün aralıklarla yazı yazıcam, söz ;))