Delilah in My Heart



An itibariyle tam yirmi altı dakikadır bu yazıyı yayınlamak için cebelleşiyorum sevgili gönül dostları. Biraz daha  freeze görürsem aşka gelip dizimde kıracağım ha bu laptop'u. Çok sinirliyim. Bir alet google'a bağlanmak için 3 dakika ıkınır mı ha, ıkınır mı?! Allahını seven yeni bilgisayar atsın üstüme, süpaneke dinimiz amin.
Pazartesi Ankara'ya gidiyorum; inanılmaz gergin, bir hayli heyecanlıyım. Matematik sınavı öncesi stresi yaşıyorum adeta. İyi dileklerinizi esirgemeyin benden.
Bir de Tom Jones'u sevin. Günlerdir vaaay vaaaay vaaaay dilaaylaaaaa maaay maaay maaaaaaay dilaylaaa diye gezinmemin sebebidir kendisi.



Günlerdir yokum ama boş durmadım, yeni yazı dizileri planladım. Çok yakında burada;
dıpı dıpı dıp dıbıııı
Temsili Karakter Ece
Empresyonizm: Resimden Anlamak İçin Bilmeniz Gerekenler
geceleri ağlıyom
Vikipedi bi köşede ağlıyodu en son
Love Guru

Evet efendim, pis televizyon kanalları gibi reklamımı da yaptım, stay tuned diyerek kaçıyorum.

2 yorum:

Melih Çağrı dedi ki...

Merhaba Geveze, nasılsın napıyosun aslında yazından ne yaptığn hakkında fikrim var ama adettendir :) Uzun süredir yoktum buralarda sen her ne kadar fark etmesen de :) Demek Ankaraya gidiyosun uğurlar olsun ben ise bayağı ve sıkıcı bir tempoda şehrimi beklemek durumundayım. Gergin günler yaşıyorum. Neyse umarım eğlenirsin andarada.

Geveze dedi ki...

teşekkür ederim efendim, iyiyim. sağlam bir koşuşturmaca içindeyim yaa, hiçbir şeye yetişemiyorum filan. yokluğunu fark edemeyişimi mazur gör :))
evet, ankara memleketim olur ^.^
şehir bekleyenlerdir geri dönüş yoluculuklarını heyecanlı kılan :))
gergin günlerin tez biter umarım.