İroni Budur Genç Adam

Size bir masal anlatmak isterdim bu konuyla ilgili ama ne ben masal anlatmayı bilirim ne de siz yorganı tepesinden aşırmış minik çocuklarsınız.

inci sözlük nedir ne değildir hepinizin aşağı yukarı bir fikri vardır elbet. -olmayan google'de aratır, üşenirse bi brutal vokal patlatır.-

Samimiler mi, saçmalıyorlar mı, anarşistler mi, beyinleri mi sulanmış, bir davaları mı var yoksa bir avuç vandal mı siz karar verin. Bugünlük sadece bir link verip gideceğim..

İlk üç maddeyi sabırla okuyun demeyeceğim zira benim okurum bana bile katlanıyorsa o üç maddeyi havada karada okur. Sadece sonraki entry'lere de bir göz atıverin..
linklinklinklinkinparklinklinklink.


Alter egom Peter Pan olsa da belki bi gün masalcı nine olurum. Keyfimin güzel olduğu bi gün..

2 yorum:

orlando dedi ki...

Biraz takılırsan farkedersin ki eğlenmenin türlü yollarından en eğlencelisi olan olağan şeyleri bozmakdan yola çıkıp ulan biz buna bi kalıp uyduralım anarşizmi alalım sırtımıza diyen bir avuç genç bir yığın liseliden oluşan topluluk inci sözlük. Azı karar çoğu zarar bana kalırsa. Yine bi ekşi kadar sıçmadı daha :D

Geveze dedi ki...

eğlendiklerine ve eğlendirdiklerine dair şüphem yok, olan da sandalyeden düşsün de, bana saçma gelen hakikaten ciddi ciddi anarşist olduklarını düşünmeleri. ben inci sözlük'ü olanca saçmalığıyla; vandallığın dayanılmaz hafifliğiyle, anket saldırılarıyla, capsleriyle seviyorum.
nietzche ve platon okuyan aynştayn'a saygım büyük ama inci sözlük'de 'mülkiyet hırsızlıktır.' demek absürdlükten öte bi şey.