Meğersem Mayozla Bölünüyormuşum

O kadar kaotik bir ortamdayım ki, hiçbir şeye yetişemiyorum.

Geçen gün odamda koskoca okul çantamı kaybettim mesela, kimliğim filan da içindeydi. Geceleri el fenerini tavana doğru tutup S.O.S. veriyorum beni bulsun diye ama hâlâ tık yok.

Tarih yazılısından 97 beklerken 84 aldım, sebebi de soruların cevaplarında verdiğim örnekleri öğretmenin anlatmamış olmasıymış. Halbuki aynı örnekler noktasına virgülüne ders kitabında var ama benim bile kelimelerim tükendi kadın karşısında.

Dil ve Anlatım'da sunum yapacağım, Fransızca'da poster hazırlayacağım, resim için çizim yapacağım, yazılıya kadar hedef kitabı okuyacağım ve tüm bunlar için sadece bir haftam var. Ben de hepsine yetişmek için n sayısından fire verip mayozla bölünmeye karar verdim.

Bir düşünsene dear okur benden 4 tane olduğunu.. Sınıfın her bir köşesinde birer tane Geveze, 3 günde okulun hakkından gelirdik yahu.

Neyse konu bu değil. Sağ kolondaki müzikleri değiştirdim, vatana millete hayırlı olsun. Bi de birkaç gün içinde dayımın çok değişik bi hikâyesini anlatacağım, hatta kalın.

Okura soru: Twitter hesabım olmalı mı? Yorum yaz, haber eyle.

8 yorum:

Uykucu dedi ki...

Ben de mayozla bölünmek istiyorum, yapacağım o kadar çok şey var ki. Ne diyeyim, Allah hepimize kolaylık versin :))

Twitter hesabın olmalı! Böylelikle seni deşifre etmemiz daha kolay olur falan :P

Geveze dedi ki...

anestezi semineri, kardiyoloji semineri neen oluyor da mayozla bölünme semineri niçin olmuyor anlamış değilim sevgili uykucu kız.

allah hepimize kolaylık, bitmeyen tükenmeyen zaman, mario'daki yeşil mantarlardan versin. amin.

peki o zaman, ben bi twitter şeysi alayım. ama /geveze zaten var, başka bişey bulmak lazım, önerilere açığım.

orlando dedi ki...

Eğitim sisteminden şu ödevleri ne zaman kaldırcaklar kardeşim, üniversiteye girdik kurtulduk derken resmen iş eğitimi ödevleri yapıyorum ben de .

Düşünsene benden 4 tane olduğunu, sabah akşam okey oynardım.

Geveze dedi ki...

o daha fenaymış. biz en azından kesip biçme, çizme işlerine girmedik. yani henüz.

ben bi ara birdir bir filan oynayabileceğimi düşünmüştüm ama okey fikri daha mantıklı.

yok dedi ki...

ah Geveze'cim, bi sekilde bana enerji veriyorsun. bunca mesafeyi asip da aklimin bir odasina nereden geldim bilmem, bir yil sonra zirvalarimi okumaya donuverdim..

Geveze dedi ki...

mütemadi konuşarak blogumdan enerji verebilmeme sevindim doğrusu, zira bu faaliyet sadece boş derslerde işe yarıyor sanıyordum :))

mesafeler aşılmak içindir cressy'ciğim, zira uzaktan manzara güzel olsa da yakına gelince gördüğün detaylar pek hoş olabiliyor :)) hem nostalji de güzeldir, vintage güzeldir, 80ler güzeldir, çikolata güzeldir.. de bunun konuyla alakası yok tabii :))

yok dedi ki...

Ahah haklisin guzeldir bu liste. Bana aptal bir zamanimi hatirlatiyorsun, ki bu sifatim sahsina degil sahsimadir ve sevimli bir aptal'dir benimki. Bir de su sana rastladigim gunu. Asarken yoruluyorum mesafeleri Geveze'cim, okyanuslar okyanuslar..

Geveze dedi ki...

hımpfs. okyanusları aşarken uçakta saatlerce oturmak popoda tahribata neden oluyor, geçen seneki amerika deneyimimden hatırladığım kadarıyla.

ben anestezik ilaç almaya karar verdim bir dahaki sefere, önerilesi bi çözüm mü bilmiyorum ama :))