You've got cucumbers on your eyes.

Var yaaa yıllar sonra mim yazıyoroooooolololo. Ehhey! -mutluluktan dili dolaşan insan ben. miribağ.-
kedicik'e kocaman teşekkürler :*

On yıldır filan reklamını yaptığım mimimin -hemen sahiplendim ama. mimim.- konusu, 15 yıl sonrası. Noolmuşuz ne kalmışız, naapmışız neetmişiz, maç kaç kaç, kırmızılılar mı bizim takım?

Önce müziğimizi koyalım, oynatalım Sam'cim!


Başlar başlamaz 'Björk mü abi bu yeaa?!' dedirten ama aslında biraz farklı olan elektronik müzik. -elektronik müzik deyince aklına hande yener gelenler, sizi var ya... aklına lady gaga gelenlerle çarpıştırırım, güvenli mesafeden izleyip eğlenirim.-


Şimdii, benim matematiğim çok korkunç olduğu için yeni andıroyit tilifonumun -nokia sizlere ömür...- hesap maakinaasından baktım -merak eden hasta ruhlu matematikseverler için işlem: 2012+15-1996=31 - ki, 15 yıl sonra ben ciddi ciddi, bildiğin 31 yaşında oluyormuşum. Vay anasını.

Büyük insan oluyorum ya ben 15 seneye kadar. Durumun ciddiyetinin farkında mısınız abilerim ablalarım? Büyüyorum ben, alovvv. Aaa yani. Aa.
Zevk-ü sefa içinde geçireceğim 15 yılım kalmış. İnsanı en verimli çağında büyütüyorlar abi yaa. Of.


Şimdi benim belli kriterlerim var, büyüyünce olmam gereken şeyler. -kriterleri neye göre mi belirledim sayın okurlarım? -sorarım da cevaplarım da. öyle bir samimiyet yakaladık burada.- tabii ki izlediğim filmlerdeki ve okuduğum kitaplardaki badass karakterlere göre belirledim. evet. olgunluk, over 9000!!!-

Kitap ve film ihtiyacımı karşılayacak paramı İzlandaca'dan ve İspanyolca'dan çeviri yaparak kazanayım, hangi coğrafyayı aşerirsem orada yaşayayım. Bir bakmışşın Küba'dayım, bir bakmışsın Moskova'da. Ahay. -saçımı savurdum.-
İnsanlar yapmaktan en çok zevk aldığım işi yapmam için bana çuvallarca para ödesinler, ben de İngiltere yakınından ada satın alıp -çünkü sıcak iklim sevmiyorum.- Dünyayı Değiştirme Cemiyeti'ni -yararlı cemiyetlerden.- oradan yöneteyim. -dünyayı değiştirme cemiyeti on yıldan fazla zamandır hayalim de. ehe. ajan olamayacağımı keşfettikten sonra -insan öldüremem, haliyle dandik bi ajan olurum. yaş iş.- dedim o zaman gizemli ve faydalı bi insan olayım. oh yes.-
Ha bi de nihayet doğru düzgün bi Brit aksanına sahip olacağım 15 yıl sonra. Üzerinde çalışıyorum. Ağzımda kalemle.
Ayrıca petrol yeşili bi Volvo C30'um olacak. Bir de açık mavi Vosvos'um Eheey.
Embesil Amerika'nın Ortadoğu'yu ve Afrika'yı rahat bırakması için de saman altından su yürütmeyi planlıyorum. Karanlık işler. Uuu beybi.
Afrika'ya temiz su sağlayacak işlere sponsor olacağım, Dünyayı Değiştirme Cemiyeti sağ olsun ^.^
Ha bir de horoz şekeri yapma makinem olsun istiyorum.
15 yıla kadar bacak boyumda da bir atış bekliyorum.
Nicolas Cage'inki gibi bir ev istiyorum, böyle Yasak Orman gibi bir ormanın bağrında olsun ama içinde bissürüüüüğ insan yaşasın istiyorum. Büyükçe bi köy gibi. Ay çogzel olur. En sevdiğim insanları toplarım var ya ufff çogzel olur.
Simya öğrenmek istiyorum. Altın ya da ab-ı hayat için değil, çok mistik ve çok felsefi olduğu için. -felsefik diyen insanlar, size çok kıl oluyorum. ÇÜNKÜ FELSEFİK DİYE BİR SÖZCÜK YOK TÜRKÇE'DE. YOK.-
Bir de kendi parfümümü yapmayı başarmış olmak istiyorum. Her denemem ayrı bir fail, 15 yıl içinde sağlam bir formül yazmış olmalıyım bence.

Evet efendim, on beş yıl sonrasına dair hayallerim şimdilik bu kadar.
Realist başlamak istedim ama olmadı, aldı yürüdü adeta. Ama Cemiyet kurulacak, ciddiyim. -vakıf serisinin fanı olarak bu işler hakkında yeterince bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum.-
Hepinizi kocaman kocaman öperün, hayırlı bayramlar :*

coming soon: bir mim daha! heleleyelele! Uykucu'ya teşekkürler ^.^

Lö yeni tema

Merhabalar en sevdiğim okurum.
Aylar önce dedimdi ya yeni tema yapıcam deyu. Ha işte o tema bu tema.
Bi ara popomu kaldırıp sağ sütunu düzenlemeyi planlıyorum, başka bi ara da -zira arka arkaya bu kadar verimli işler yapmak ficuuda zarar.- hoş bir header yapmayı düşünüyorum.
Hani benim de diyeceklerim var bu tema zımbırtısı hakkında diye galeyana geldiysen, yorum bırakabilirsin. Yok efendim ne yorumu, ben karda yürürüm de izimi belli etmem diyorsan da yana anket koydum; orada dilediğince at koşturabilirsin.

Bu arada kedicik sağ olsun beni mimlemiiş ^.^ Yıllar sonra mim yazacak olmak beni çok çok çok mutlu etti.
Lakin 15 yıl sonrasını hayal etme konusunda biraz fail'mışım, yazarken fark ettim. Baş ağrım geçer geçmez editleyip yayınlayacağım, hadbakalım.

Günlerdir başşşşım ağğğğrıyyyoooo, öylesine sinirliyim ki, ÖYLESİNE SİNİRLİYİM YANİ.
Siz sağlıcakla kalın, başınızı ağrıtmayın. Öptüm filler kadar.

Lie to Me



Bu aralar hayatımın fon müziği bu.

Lie to me, go ahead and lie to me!